Különdíjas lett utánpótlás csoportunk a 2019-es Páván!

A2019-ES FÖLSZÁLLOTT A PÁVA MŰSORÁBAN KÜLÖNDÍJAS LETT A DEBRECENI HAJDÚ TÁNCEGYÜTTES UTÁNPÓTLÁS CSOPORTJA!

22 gyermek, akik iskolai tanulmányaik mellett teljes lelkesedéssel és odaadással vállalták a versenyben való részvételt. 22 gyermek, akik hónapok óta fáradhatatlanul küzdöttek, próbáltak, táncoltak, utaztak, izgultak, minden mérföldkőnél megmutatták mit tudnak. Boldogok vagyunk, hogy ismét itt lehettünk és három alkalommal is megmutathattuk magunkat. Köszönjük azt a rengeteg szeretetet, bizalmat és összetartást, amit tanúsítottatok. Köszönjük mindenkinek a szavazatokat és a biztatást.

Köszönjük mentoraink, Németh Ildikó és Szabó Szilárd munkáját, segítségét. Köszönjük oktatóink, Lovas Bálint és Ligetiné Csendom Erika pedagógiai munkáját és azt a lelki töltést, támogatást, amit a verseny teljes ideje alatt a gyerekeknek átadtak.

Fantasztikus verseny volt, kitűnő résztvevőkkel. Aki a döntőig eljutott, annak, tehetsége, színvonalas, kiegyensúlyozott teljesítménye megkérdőjelezhetetlen. Szívből gratulálunk minden résztvevőnek és a győzteseknek is!

És ne felejtsük el, hogy három Hajdús produkció is bejutott az idei évadban a Fölszállott a páva műsorába. Az I. Elődöntőben Molnár Szabolcs, a II. Elődöntőben Laczkó Botond lépett színpadra. Táncosaink bár nem jutottak tovább a középdöntőbe, de nagyon szépen teljesítettek, büszkék vagyunk Rájuk! Bejutni a legjobb 12 táncos közé (szóló- és páros tánc kategória) már önmagában nagyon szép teljesítmény. Természetesen mindketten részt vettnek a Debreceni Hajdú Táncegyüttes Utánpótlás Csoportjának küzdelmeiben is. Nekik is gratulálunk!

Együttesünk utánpótlás csoportja az OTP 1 millió forintos különdíján túl a Magyar Népművészetért Alapítvány 500.000.-Ft-os különdíját is megkapta. Köszönjük nekik!

És még egy kedves ajándékkal lepték meg együttesünket. Szigetvári József nemzeti képviselő, a CIOFF MAGYARORSZÁG KÜLÖNDÍJÁT – EGY TAJVANI UTAZÁS LEHETŐSÉGÉT – A DEBRECENI HAJDÚ TÁNCEGYÜTTES ARANY PÁVÁS UTÁNPÓTLÁS CSOPORTJÁNAK ADTA. Köszönjük!


Fotó: Váradi Levente

Comments are closed.