PÁVA szavazás

MINDEN,  AMIT A FÖLSZÁLLOTT A PÁVA SZAVAZÁSÁRÓL TUDNI ÉRDEMES

A DÖNTŐBEN – CSAK ÚGY, MINT A TÖBBI ADÁSBAN – KÉT FÉLE MÓDON LEHET SZAVAZNI:

 1. SMS KÜLDÉSSEL, mely alapdíjas a +36 20/30/70 44 22 999-es telefonszámra.
  (Csak a kétjegyű kódot kell elküldeni, nem szabad mást írni, tehát ennyi: 13)
 2. MEDIAKLIKK PLUSZ APPLIKÁCIÓN KERESZTÜL INGYENESEN

Mind két esetben 20-20 db szavazatot leadni egy telefonkészülékről, ÖSSZESEN 40 db-ot.

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK:

 • MIKORTÓL LEHET SZAVAZNI? – Az élőadás ideje alatt 19.30-tól 21.45-ig.
 • SMS-BEN VAGY APPLIKÁCIÓN SZAVAZZAK? – SMS-ben ÉS applikáción! Nem kell választani, hogy SMS, vagy applikáció, mind a kettőről leadható a 20-20, összesen 40 db szavazat.
 • TÖBB VERSENYZŐNEK IS ODAADHATOM A 40 SZAVAZATOT? – Nem. Több versenyzőre nem lehet leadni a 40 szavazatot, összesen 40 szavazat áll rendelkezésre egy telefonszámról mindenkinek. A 40 szavazatot lehet leadni arra akire szeretnék, vagy megosztani.
  .

AKI MÉG NEM TÖLTÖTTE LE AZ APPLIKÁCIÓT, ANNAK ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK A LEGFONTOSABBAKAT:

Az applikáció ingyenesen elérhető azon résztvevők számára, akik érvényes hozzáféréssel rendelkeznek az IOS és ANROID platformok alkalmazás központjaihoz, valamint rendelkeznek érvényes FACEBOOK regisztrációval és INTERNET hozzáféréssel.

A szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a résztvevők az applikáció keretrendszerében található “Szavazás” elnevezésű funkcióban adhatják le voksaikat a versenyzőkre. Különböző mobilkészülékeken azonos Facebook profillal bejelentkezett felhasználók legfeljebb 20 (húsz) érvényes szavazatot tudnak leadni, hogy a rendszer érvényesnek minősítse a beérkezett szavazatot. A szavazás elindítása után, a szavazás lezárásáig 5 percenként tudnak szavazni, összességében 20x.

Lépésekben:

 1. Az applikáció ingyenesen elérhető a Google Play vagy az App Store felületén, az applikáció neve: MEDIAKLIKK PLUSZ
 2. Az applikáció használata regisztrációhoz kötött: e-mail cím megerősítésével vagy érvényes FACEBOOK regisztrációval is be lehet lépni!
 3. A szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a résztvevők az applikáció keretrendszerében található “Szavazás” elnevezésű funkcióban adhatják le voksaikat a versenyzőkre. Lényeges, hogy a szavazás elindítása után, a szavazás lezárásáig 5 PERCENKÉNT LEHETSÉGES SZAVAZNI, összességében 20x.
  .

Mediaklikk.hu oldala:

https://www.mediaklikk.hu/cikk/2018/11/05/a-folszallott-a-pava-a-dontok-dontoje-televizios-tehetsegkutato-musor-jatekszabalyzata/

Videó:

https://www.facebook.com/folszallottapava/videos/2159567074307945/

 

Comments are closed.