PÁVA szavazás

MINDEN,  AMIT A FÖLSZÁLLOTT A PÁVA SZAVAZÁSÁRÓL TUDNI ÉRDEMES

KÉTFÉLE MÓDON LEHET SZAVAZNI:

  1. SMS KÜLDÉSSEL, mely alapdíjas a +36 20/30/70 44 22 999-es telefonszámra.
    (Csak a kétjegyű kódot kell elküldeni, nem szabad mást írni, tehát ennyi: 12)
  2. MEDIAKLIKK PLUSZ APPLIKÁCIÓN KERESZTÜL INGYENESEN

Mind két esetben 20-20 db szavazatot leadni egy telefonkészülékről, ÖSSZESEN 40 db-ot.

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK:

  • MIKORTÓL LEHET SZAVAZNI? – Az élőadás ideje alatt 19.30-tól 21.45-ig.
  • SMS-BEN VAGY APPLIKÁCIÓN SZAVAZZAK? – SMS-ben ÉS applikáción! Nem kell választani, hogy SMS, vagy applikáció, mind a kettőről leadható a 20-20, összesen 40 db szavazat.
  • TÖBB VERSENYZŐNEK IS ODAADHATOM A 40 SZAVAZATOT? – Nem. Több versenyzőre nem lehet leadni a 40 szavazatot, összesen 40 szavazat áll rendelkezésre egy telefonszámról mindenkinek. A 40 szavazatot lehet leadni arra akire szeretnék, vagy megosztani.
    .

MOBILAPPLIKÁCIÓN KERESZTÜL TÖRTÉNŐ SZAVAZÁS

A mobilapplikáció ingyenesen elérhető azon résztvevők számára, akik érvényes hozzáféréssel rendelkeznek az IOS és ANROID platformok alkalmazás központjaihoz, valamint rendelkeznek érvényes regisztrációval a MédiaKlikk Plusz alkalmazásban és INTERNET hozzáféréssel.

A szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a résztvevők az applikáció keretrendszerében található “Szavazás” elnevezésű funkcióban adhatják le voksaikat a versenyzőkre. Különböző mobilkészülékeken azonos profillal bejelentkezett felhasználók legfeljebb 20 (húsz) érvényes szavazatot tudnak leadni, hogy a rendszer érvényesnek minősítse a beérkezett szavazatot. A szavazás elindítása után, a szavazás lezárásáig 5 percenként tudnak szavazni, összességében 20x.

SMS SZAVAZÁS

A +36-20/30/70-4422-999-es alapdíjas SMS számra küldheti el a résztvevő a megfelelő kódot. A résztvevők a televíziós adásból értesülnek az egyes dalokhoz/előadókhoz tartozó számokról: (01-től 24-ig), amelyek közül választhatnak és elküldhetnek az adásban megadott telefonszámra.

Bármely hazai mobiltelefon-szolgáltató bármely ügyfele, aki/amely olyan előfizetői vagy kártyás csomaggal rendelkezik, amelyből alapdíjas SMS üzenet küldésére van lehetőség, a szolgáltatást igénybe tudja venni.

Bármely hazai telefonszolgáltató bármely ügyfele, aki/amely olyan előfizetői csomaggal rendelkezik, amelyből alapdíjas SMS indítható, a szolgáltatást igénybe tudja venni.
Bármely külföldi mobiltelefon-szolgáltató bármely ügyfele, aki/amely olyan előfizetői vagy kártyás csomaggal rendelkezik, amelyből alapdíjas SMS üzenet küldésére van lehetőség Magyarország irányába, a szolgáltatást igénybe tudja venni.

Bármely külföldi telefonszolgáltató bármely ügyfele, aki/amely olyan előfizetői csomaggal rendelkezik, amelyből alapdíjas SMS indítható, a szolgáltatást igénybe tudja venni.

Egy telefonszámról legfeljebb 20 (húsz) érvényes szavazat adható le. A rendszer fogadja a további SMS szavazatokat is, de azokat nem tekinti érvényesen leadottnak.

Mediaklikk.hu oldala (A műsor játékszabályzata):

https://mediaklikk.hu/folszallottapava/folszallottapava/cikk/a-folszallott-a-pava-televizios-tehetsegkutato-musor-jatekszabalyzata/

Comments are closed.